Pobieranie napisów z viki.com
Moderator: Jeźdźcy Apokalipsy
- vampire_lover
- Baka-emeryt
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
kathryn, spróbuj przez ta stronę, ostatnio mi chyba działało: https://downsub.com/
Wchodzisz na viki na konkretny odcinek i wklejasz na tej stronie link.
Konta mieć nie trzeba.
Wchodzisz na viki na konkretny odcinek i wklejasz na tej stronie link.
Konta mieć nie trzeba.
- tomasia
- Użytkownik
- Tytuł użytkownika: Czarownica
Ale jazda <buhaha>wert pisze:Jedna osoba szczęśliwa ,napisy możesz pobierać nawet wtedy gdy pisze ,że to nie twój region i te z viki.pass .
Dzięki wert. Najlepsze jest pobieranie napisów odcinków objętych viki.pass i zablokowanych w naszym kraju. Jestem tak rozentuzjazmowana, że nie wiem od czego by tu zacząć oglądanie ;)
- Irluna
- Admin
- Otrzymał podziękowań: 3 razy
Jeszcze jedna przydatna stronka: http://lilsubs.com/
MOJE POSTĘPY
Nie mów Bogu, że masz wielkie problemy. Powiedz problemom, że masz Wielkiego Boga.

Moje chińskie perełki - 10/10: Bitwa o Changsha; On nadchodzi, zamknij oczy; Reset
Nie mów Bogu, że masz wielkie problemy. Powiedz problemom, że masz Wielkiego Boga.

Moje chińskie perełki - 10/10: Bitwa o Changsha; On nadchodzi, zamknij oczy; Reset
- asiafa
- Użytkownik
Dysk oczywiście można kupić, świeta idą to kilkaset złotych zawsze można w rachunki swiateczne wrzucić, kto sie tam połapie.tomasia pisze:... chyba muszę dysk zewnętrzny wreszcie nabyć, bo jak ściągnę wszystko to, co chcę obejrzeć, mój komputer może ducha wyzionąć ;)
Ale może wystarczy kilka darmowych kont na MEGA?
Cieszę się waszą radością choć przypomina mi ona taką gdy ktoś po przeczytaniu następnego wątku odkryje, że tam też o dramach ;)
Tak na rozum (chłopski - nie babski) jak są napisy to mało prawdopodobne jest by wszystkie były na BAKA

A Google poradzi to samo co w tym wątku napisałyście.
Ważniejsza wydaje się przy tłumaczeniach znajomość języka polskiego i dobre pisanie po polsku ...
Bo nie tłumaczymy słowo w słowo tekstu angielskiego, a tworzymy z niego ładne polskie zdania, gramatycznie i stylistycznie. *Kleine
Bo nie tłumaczymy słowo w słowo tekstu angielskiego, a tworzymy z niego ładne polskie zdania, gramatycznie i stylistycznie. *Kleine
- tomasia
- Użytkownik
- Tytuł użytkownika: Czarownica
Zapewne masz rację, jednak my, baby, kierujemy się babską logiką ;)asiafa pisze:Tak na rozum (chłopski - nie babski) jak są napisy to mało prawdopodobne jest by wszystkie były na BAKA
A Google poradzi to samo co w tym wątku napisałyście.
Potrzebujemy, by ktoś nam ładnie i dokładnie podał to, co chłopy sobie "googlają"

- asiafa
- Użytkownik
Szukaj przyczyny u siebie. Sprawdziłem, Episode 1: I Am Not a Robot działa :)wert pisze:nie działa mi ,żadne Video na viki.com
Ważniejsza wydaje się przy tłumaczeniach znajomość języka polskiego i dobre pisanie po polsku ...
-
- AllStar
Wiem ,że to u mnie bo na starym komputerze działa normalnie ale już sobie poradziłam wyczyściłam przeglądarkę .asiafa pisze:Szukaj przyczyny u siebie. Sprawdziłem, Episode 1: I Am Not a Robot działa :)wert pisze:nie działa mi ,żadne Video na viki.com
Ostatnio zmieniony 06 mar 2018, 14:26 przez wert, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- AllStar
Czy ktoś zauważył .że na viki.com są takie dramy ,że nawet jak się zmieni region to one dalej są niedostępne . Kiedyś można było pobrać z innego regionu bo były wyszczególnione odcinki teraz tego nie ma . Ale czasem zajrzałoby się czy ta drama ma akurat jakieś napisy . Czy ktoś spotkał się z czymś takim a może ma jakąś dramę ,której jest ciekawy .
- Irluna
- Admin
- Otrzymał podziękowań: 3 razy
Tak, od jakiegoś czasu tak jest, że niektóre dramy są wyłączone dla Europy :(
MOJE POSTĘPY

- Błękitka
- Użytkownik
Musi tam ktoś przetłumaczyć na polski. Jeśli to nowa drama, to trzeba im czasu. To jak robisz jest jedynym sposobem przy braku naszego tłumaczenia. Aby literki nie skakały, trzeba by oglądać po angielsku;) Ja tak robię na Kissasian bo tłumacz nie łapie tam wgranych napisów... A jeśli czegoś nie zdążysz przeczytać to pauza pomaga. Ja na viki zazwyczaj początek zdania czytam po angielsku a kończę po polsku;) Sens można spokojnie zrozumieć;)wert pisze:Czy jest może na to jakaś rada ,żeby dało się normalnie oglądać ,oglądam czasem dramy na viki za pomocą translatora nawet jest dobrze ale problem w tym ,że napisy angielskie i polskie pojawiają się prawie równocześnie więc można dostać oczopląsu .Czy jest sposób ,żeby były same polskie napisy ?
-
- AllStar