To moje pierwsze doujinshi z Nobuty, w dodatku wyjątkowo urocze. Przyjaźń to w końcu też miłość~
Miło byłoby, gdybym mogła przeczytać jeszcze jakiś, ale obawiam się, że nie ma ich za wiele...
Ostatnio zmieniony 22 mar 2010, 16:47 przez Lisa, łącznie zmieniany 1 raz.
Fajne to było! I przynajmniej można było sobie przynajmniej wyjaśnić w jaki sposób Akira znalazł się w szkole do której przeniósł się Shuuji xD hehe, urocze - lubię takie mądre historyjki z rozbrajający końcem :->
Takiego doujinshina powinno się przeczytać przed oglądaniem dramy. Jest króciutki a jednak coś na początek wyjaśnia xD Przyznam że spodziewałem się czegoś więcej ale to nie było złe. Przyjemna historyjka, czytało się bardzo fajnie i szybko ^^ Dziękuje za tłumaczenie :)
Za wiele mi to nie dało, ale i tak jest hmm kochane xD
Jakos takie zwykłe mi sie wydało.
Ale nie ma to jak Nobuta <3333.
Tęskniłam za konkon xD
A że doujinshi w ogóle wyszło - szoooooook.
Więc mi się podobało
Słodkie. : D
Szkoda tylko,że takie krótkie. I w końcu już wiem, dlaczego nie "wyszło" z Nobutą.
Miło mi się bardzo czytało, chyba przeczytam jeszcze raz kiedyś tam.: )
Czytałam to kiedyś, ale zapomniałam już co tam było. Jednak z moją pamięcią jest niedobrze T-T
Zapomniałam już co się działo w dramie, więc muszę ją koniecznie niebawem zobaczyć. Kiedy wszystkie miłe wspomnienia wrócą(kon kon) na deser przeczytam i Doujinshi ;]
Tylko szkoda, że niedługo zaczyna się szkoła i czasu będzie coraz mniej T-T
Ostatnio zmieniony 26 sie 2010, 12:19 przez chimeiteki, łącznie zmieniany 1 raz.
Przyznaję się! Nie widziałam ani mangi, ani anime, za ta drama była przepiękna! Polubiłam wszystkich głównych bohaterów, ale Akira i tak był najlepszy <33
'Przyjaźń, to też miłość...' Ten cytat chyba jest idealnym podsumowaniem całej tej historii...