Bardzo, bardzo dziękuję za ogrom pracy, który wkładacie w Wasze skanlacje!
Midnight Secretary absolutnie zdominowało moje kobiece serce. Fantastyczna kreska, super fabuła i wampir z kamiennym sercem. Czego więcej babie do życia potrzeba
Dzięki za następny chapterek, przyznam się, że czakałam na niego z niecierpliwością. Kocham nie tylko dramy i anime, mangę też. Midnight Secretary to jeden z fajniejszych tytułów.
Tłumaczce życzę zapału i jeszce raz dziękuję
Jak jeszcze do dram i animców dołożę mangę to doba za krótka. Niemniej cóż powiedzieć (napisać)- siedzę w stanie totalnego zauroczenia z podejrzanym uśmiechem. Chcę kolejnych odcinków!!!
Dzięki za tłumaczenie i wstawienie.
Najlepsza manga jaką ostatnio czytałam. Czekam na więcej w najbliższej przyszłości. Nie mogę się doczekać dalszych losów:) Dziękuję na ciężką pracę nad jej tłumaczeniem :)
Aaaaaaaaaa dziękuję! dziękuję! dziękuję! dziękuję! uwielbiam tą mangę.! Kiedy się nudzę to ciągle do niej wracam. Tak mnie wciągnęła, że czasem przyłapuje się na tym, iż czytam lub oglądam w kółko te same sceny, bo tak je KOCHAM.!!!! <serduszka> Czekam z niecierpliwością na ostatnie rozdziały! :* POLECAM wszystkim.!
I dziękuję za alternatywę na mediafire, bo inaczej nie mogłabym ściągnąć rozdziałów. OO
Ostatnio zmieniony 15 lip 2013, 23:24 przez Niusia96, łącznie zmieniany 1 raz.
Dziękuję bardzo za ciężką pracę nad tą mangą. Już prawie koniec więc cieszę się że wytrwaliście do końca :) Uwielbiam takie mangi i życzę powodzenia przy innych projektach.
Hej :)
Czy manga jest już zakończona?
Bo znalazłam 34 rozdziały, a co z tą dodatkową historią? Będzie jeszcze przetłumaczona? :)
I mam pytanko, czy te ostatnie rozdziały trafią na centrum-mangi? :)
Ostatnio zmieniony 28 wrz 2014, 11:13 przez AAA, łącznie zmieniany 1 raz.