Ilość tomów: 6 Rysunki: Kim Hee Kyoung Scenariusz: Kim Hee Kyoung Gatunek: Komedia, romans, shoujo Opis: Kopciuszek, biedne popychadło... nie... zaraz... to nie ta bajka! Tutaj Kopciuszek, a raczej jego męski odpowiednik sieje postrach wśród domowników...
Wydaje się ciekawa,szybko się czyta.Tylko gdy się rozpędzisz już koniec . Kopciuszek ma śmiechowe zwyczaje (obsesje ?)Czekam na ciąg dalszy.
Dzięki za tłumaczenie :*
.
Witam. Pozwolę sobie zapytać czy są już może kolejne części, albo gdzie mogą być? Przepraszam za kłopot, ale nie mogę znaleźć, więc, albo mam pecha, albo jeszcze ich nie ma. Z góry dziękuję za odpowiedź.
normalnie czad, humor jest tu fantastyczny, śmiałam sie jak nigdy, a sam kopciuszek ma pazurki i niezły charakterek, a ta jego mania do czystości jestem zachwycona tą mangą i z niueukrywaną niecierpliwością czekam na next chapter
[ Dodano: 2009-11-24, 13:12 ]
ja nadal czekam na następny chapter i bardzo, bardzo, bardzo proszę cię Irluna o następny rozdział
Ostatnio zmieniony 20 lis 2009, 15:03 przez kasandra141, łącznie zmieniany 1 raz.