Kindan no Koi o Shiyou - Vampire no Onegai

Moderator: Jeźdźcy Apokalipsy

Awatar użytkownika
Irluna
Admin
Admin
Podziękował;: 0
Otrzymał podziękowań: 3 razy
Kindan no Koi o Shiyou - Vampire no Onegai

Post autor: Irluna »

Ilość tomów: 1
Status na HK: fin
Rysunki: Tomu Oomi
Scenariusz: Tomu Oomi
Gatunek: Drama Fantasy Josei Romance Smut

DOWNLOAD
Ostatnio zmieniony 19 lis 2008, 20:08 przez Irluna, łącznie zmieniany 1 raz.
Ara12
Otrzymał podziękowań: 0

Post autor: Ara12 »

Bardzo mi się podobało. Uwielbiam wszelkie historie związane z wampirami. Jedyny minus jaki dostrzegłam to wzrost głównych bohaterów. No bo dziewczyna sięgająca chłopakowi ledwo do piersi? A przy swoich koleżankach wcale na taką strasznie malutką nie wyglądała...
malaga

Post autor: malaga »

a mi ten fakt że była taka niska wcale nie przeszkadzał (bo też jestem niziutka :P )
Ciekawy był ten pomysł z anorektyczką, heh niech będzie więcej wampirów na tym świecie to może będzie mniej chorób :D
Fama

Post autor: Fama »

malaga pisze:heh niech będzie więcej wampirów na tym świecie to może będzie mniej chorób :D
Dokładnie ;D Wampir dbający o zdrowy tryb życie po prostu powalił mnie na kolana - tego jeszcze nie było. I do tego jeszcze jej prośba już na samym początku znajomości - ciekawe ;)
SolitaireFille

Post autor: SolitaireFille »

żeby zachęcić do czytania daje fotke jak będzie źle to dajcie znać a ją wykasuje ale licze ze zachęci do oglądania

malien

Post autor: malien »

Chętnie zabieram się za wszystkie mangi z wampirami, lecz ta mi się nie podobała. Ale to gusta. Zwracam dużą uwagę na kreskę i rzadko mi się jakaś podoba, więc to tylko moje zdanie i absolutnie niech nikt się nim nie sugeruje^^.
shiki

Post autor: shiki »

Też lubie historie z wampirami. Ta nawet mogła być, ale jakoś szczególnie to mnie nie powaliła.
ODPOWIEDZ