Bloody Monday
Moderator: Jeźdźcy Apokalipsy
- Irluna
- Admin
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 3 razy
Ilość tomów: 11 + Ver.0
Rysunki: Megumi Kouji
Scenariusz: Ryuumon Ryou
Gatunek: Akcja, dramat, science-fiction, shounen, szkolne życie
Opis: Pewnego dnia, w Rosji w miasteczku zostaje wypuszczony śmiercionośny wirus. Powód nie jest znany. Po pewnym czasie istnieją obawy iż ta sama sytuacja powtórzy się w Tokio. THIRD-i to jednostka, która walczy z terroryzmem. Takagi Fujimaru jest synem jednego z pracowników tej jednostki a także genialnym hakerem. Fujimaru zaczyna pomagać THIRD-i przy walce z terroryzmem.
Tom 1
Rozdział 1
Rozdział 2
Rozdział 3
Rozdział 4
Rozdział 5
Rozdział 6
Zgłaszanie niedziałających plików
ALTERNATYWA
Rozdział 4
Rozdział 5
Bonus
DRAMA
Rysunki: Megumi Kouji
Scenariusz: Ryuumon Ryou
Gatunek: Akcja, dramat, science-fiction, shounen, szkolne życie
Opis: Pewnego dnia, w Rosji w miasteczku zostaje wypuszczony śmiercionośny wirus. Powód nie jest znany. Po pewnym czasie istnieją obawy iż ta sama sytuacja powtórzy się w Tokio. THIRD-i to jednostka, która walczy z terroryzmem. Takagi Fujimaru jest synem jednego z pracowników tej jednostki a także genialnym hakerem. Fujimaru zaczyna pomagać THIRD-i przy walce z terroryzmem.
Tom 1
Rozdział 1
Rozdział 2
Rozdział 3
Rozdział 4
Rozdział 5
Rozdział 6
Zgłaszanie niedziałających plików
ALTERNATYWA
Rozdział 4
Rozdział 5
Bonus
DRAMA
Ostatnio zmieniony 30 paź 2010, 15:56 przez Irluna, łącznie zmieniany 15 razy.
MOJE POSTĘPY
Nie mów Bogu, że masz wielkie problemy. Powiedz problemom, że masz Wielkiego Boga.

Moje chińskie perełki - 10/10: Bitwa o Changsha; On nadchodzi, zamknij oczy; Reset
Nie mów Bogu, że masz wielkie problemy. Powiedz problemom, że masz Wielkiego Boga.

Moje chińskie perełki - 10/10: Bitwa o Changsha; On nadchodzi, zamknij oczy; Reset
- Kayana
- Baka-emeryt
- GG: 7098307
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
Jak super. Po obejrzeniu damy zabrałam się za mangę ale to jak z większością mang po angielsku poczytałam sobie kilka chapterów. A teraz proszę manga po polsku. Z przyjemnością sobie poczytam.
Niedziałające linki do klipów, proszę zgłaszać na PW

Moja lista wydanych teledysków, Konto YT, Konto DM,
Nowe klipy na forum: Hyorin - One way love, Lonely; B.A.P - 1004; SISTAR - Touch my body; SNSD - Mr. Mr.; HyunA - Red; SISTAR - Give it to me

Moja lista wydanych teledysków, Konto YT, Konto DM,
Nowe klipy na forum: Hyorin - One way love, Lonely; B.A.P - 1004; SISTAR - Touch my body; SNSD - Mr. Mr.; HyunA - Red; SISTAR - Give it to me
Fajnie się czyta tą mangę ^^ i chociaż oglądałam dramę to się nie nudzę bo niektóre wydarzenia są całkiem inne. Falcon trochę wygląda tu jak dziecko, a nie jak nastolatek ;P i w dodatku ma czerwone włosy xD zawsze główni bohaterzy muszą się wyróżniać.. eh..
Ale pomylenie laptopa z jedzeniem O___o
Mam nadzieję, że niedługo wyjdą następne rozdziały ;D tłumaczenie jest świetne!
Ale pomylenie laptopa z jedzeniem O___o
Mam nadzieję, że niedługo wyjdą następne rozdziały ;D tłumaczenie jest świetne!
Hakerzy, coś dla mnie ;)
Mialam się zabrać za dramkę, i nawet zaczęłam, ale gdzieś.. utknęłam. Pewnie przez jakieś kolokwium czy coś.
Przyznaję, że do rzeczy informatycznych podchodzę jak do jeży, im więcej się w informatyce orientuję. Ale cóż, demonek-przyszły-informatyk już tak ma, że jak czaem niektóre głupoty widzi, to się ze śmiechu zwija.
Faktem jednak jest, że tu jakiś wielkich widocznych błędów nie widziałam i w zaczętej mandze i w rozpoczętej dramce, no ale czas pokaże. Chociaż już zaczynam się bać, co to będzie jak ja te studia skończę
Mialam się zabrać za dramkę, i nawet zaczęłam, ale gdzieś.. utknęłam. Pewnie przez jakieś kolokwium czy coś.
Przyznaję, że do rzeczy informatycznych podchodzę jak do jeży, im więcej się w informatyce orientuję. Ale cóż, demonek-przyszły-informatyk już tak ma, że jak czaem niektóre głupoty widzi, to się ze śmiechu zwija.
Faktem jednak jest, że tu jakiś wielkich widocznych błędów nie widziałam i w zaczętej mandze i w rozpoczętej dramce, no ale czas pokaże. Chociaż już zaczynam się bać, co to będzie jak ja te studia skończę

Właśnie te czerwone włosy mnie przyciągnęły. Wierną ja fanką Diru byłam, gdy Die czerwone włosy miał. Bo chociaż do Kaoru wzdychałam, to jednak Die lubiłam najbardziej (Kao do podziwiania, a Die, ze względu na czerwien - do lubienia). :)Alimi pisze:Falcon trochę wygląda tu jak dziecko, a nie jak nastolatek ;P i w dodatku ma czerwone włosy xD zawsze główni bohaterzy muszą się wyróżniać.. eh..
Po 2 sezonach Krwawego Poniedziałku zabrałam się za mangę. Wreszcie możnaby rzec . Teraz widzę jak dużo różnic jest pomiędzy dramą, a mangą. Przyznam,że na początku kreska mnie zdziwiła. Wcześniej byłam przyzwyczajona do długonogich i krzywych postaci. xd A Falcon rzeczywiście wygląda jak dziecko. Na początku skojarzył mi się nawet z Ashem, ale ciicho. Nikt o tym nie wie, a on już mi się tak nie kojarzy. ;)